Ervaar het samen
Culinaire rondreis
Smook is een sfeervol en veelzijdig restaurant gevestigd in Vorstenbosch.
Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en sfeer staan centraal. Ons doel is om een beleving te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt samen met familie, partner, vrienden, collega’s en met uw zakelijke relaties.
Onze passie voor lekker eten en gastvrijheid onderscheiden ons van anderen.
Culinaire rondreis
Huisregels
Woensdag t/m Zondag geopend vanaf 17.00 uur.
Woensdag t/m Zondag keuken geopend tot 22.30 uur.
Reserveren kan tussen 17.00 en 19.30 uur.
Wij bieden u ruime keuze uit verschillende gerechten voor een vaste prijs. U kunt per willekeurige gang één gerecht per persoon bestellen.
Het aantal gangen is bij ons onbeperkt
Volwassenen:
woensdag en donderdag € 39.95 p.p.
vrijdag t/m zondag € 42.50 p.p.
1e en 2e Kerstdag : € 52,50 pp.
( Kerstavond gesloten )
Kinderen:
2 t/m 6 jaar 18.50 € p.p.
7 t/m 11 jaar 26.50 € p.p.
Onder voorbehoud van prijswijzigingen. Consumpties zijn niet inbegrepen. Geniet maximaal en verspil zo min mogelijk! Heeft u speciale wensen of een bepaalde allergie, geef dit dan van te voren door aan ons, dan zullen wij hier rekening mee houden.

Voorgerechten
Carpaccio van rund
Truffel / parmezaan / rucola
Koud gerookte zalm
Venkel / sinaasappel / mierikswortel
Gerookte eend
Mango / walnoten / japanse dressing
Salade gegrilde groenten
Feta / balsamico / pitten
Oosterse Steak tartaar van bavette
Kimchi / miso mayo / zoetzure beukenzwam
Sashimi tonijn
Tzatziki / mango / ponzu dressing
Nacho pulled pork
Nacho / rode ui / cheddar
Nacho Vega
nacho / rode ui / gegrilde groenten
Soepen
Tomatensoep
Kip / bosui / room
Kreeftensoep
Gamba / courgette / cognac
Soep van de chef
Tartaar zeebaars
Krab / zoetzuur groenten / wortel-sinaasappel dressing
Garnalen
Knol remoulade / uien compote / mosterd-dille
Gepofte rode biet
Walnoot / rucola / yoghurt dragon dressing
Poke bowl vega
sushirijst / gegrilde groenten / sesam dressing
Poke bowl vis
sushi rijst / garnalen / gerookte zalm
Gamba met kruiden-knoflook olie
Gegrilde gamba’s / Brood om te dippen
Gegrilde kip salade
Little gem / parmezaan / komkommer
Voorgerecht van de maand


Hoofdgerechten
Langzaam gegaarde spare ribs
Knoflooksaus
Short ribs
Ravioli / champignons / truffel
Gegrilde kippenvleugels
Gegrilde kippendijen
Knoflooksaus
Sate van kippendij
Satesaus / kroepoek / nasi
Varkenshaas medaillon
Gerookt spek / pepersaus
Buikspek
Nasi / teriyaki / zoetzuur komkommer
Bavette
Puree van knolselderij / Jus van gerookte knoflook
Flat iron steak
Gegrilde groenten / truffel jus
Grill van de week
Visje van de week
Zalm filet
Cous cous / Pernod saus / kruidenolie
Gegrilde gamba’s
Knoflooksaus
Zeebaars
Cous cous / Chorizo roomsaus / kruidenolie
Pulled oats
Nasi / teriyaki / zoetzuur komkommer
BBQ spitskool
Pittige limoen chutney / hollandaise saus
Gevulde champignon
Tomatensalsa / parmezaan / kruidenolie
Gegrilde knolselderij
Tagliatelle pulled pork
Champignons / room
Tagliatelle bospaddenstoelen
Room / seizoens champignons
Kidsmenu
Frikandel / kipnugget / kroket
extra verse friet
mayonaise
Extra frisse salade

Desserts
Dame blanche
Roomijs / brownie / chocoladesaus
Bastogne parfait
Parfait / caramelsaus / crumble
Appeltaart
Roomijs / caramelsaus
Gegrilde ananas
Kokos schuim / roomijs / passievrucht gel
Duo chocolade mousse
Witte chocolade / melk chocolade
Mango passievrucht
Tropisch Mousse / mango-passie sorbet ijs / cremeux passievrucht
Banaan karamel
Caramel mousse / walmoot roomijs / banaan gel
Creme brulee
afgebrand mer rietsuiker
Pastel del nata
Kaneel ijs / custard
KInder dessert
Roomijs / chocoladesaus / slagroom
Dessert van de maand
