Ervaar het samen

Culinaire rondreis

Smook is een sfeervol en veelzijdig restaurant gevestigd in Vorstenbosch.
Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en sfeer staan centraal. Ons doel is om een beleving te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt samen met familie, partner, vrienden, collega’s en met uw zakelijke relaties.
Onze passie voor lekker eten en gastvrijheid onderscheiden ons van anderen.

Culinaire-rondreis

Culinaire rondreis

Huisregels

Woensdag t/m Zondag geopend vanaf 17.00 uur.
Woensdag t/m Zondag keuken geopend tot 22.30 uur.
Reserveren kan tussen 17.00 en 19.30 uur.

Wij bieden u ruime keuze uit verschillende gerechten voor een vaste prijs. U kunt per willekeurige gang één gerecht per persoon bestellen.

Het aantal gangen is bij ons onbeperkt

Volwassenen:

woensdag t/m zondag € 45.00 p.p.

Kinderen:
2 t/m 6 jaar 21.50 € p.p.
7 t/m 11 jaar 29.50 € p.p

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. Consumpties zijn niet inbegrepen. Geniet maximaal en verspil zo min mogelijk! Heeft u speciale wensen of een bepaalde allergie, geef dit dan van te voren door aan ons, dan zullen wij hier rekening mee houden.

dessert-culinaire-rondreis

Voorgerechten

Carpaccio van rund 

Truffel / parmezaan / rucola

Koud gerookte zalm

Venkel / sinaasappel / mierikswortel

Gerookte eend

Mango / walnoten / japanse dressing

Tomaat/mozzarella

gemarineerde tomaten / tomatencrumble / schuim van gepofte tomaten

Tataki van rund

Kimchi / glasnoodle salade / teriyaki mayonaise

Sashimi tonijn

Tzatziki / mango / ponzu dressing

Nacho pulled pork

Nacho / rode ui / cheddar

Nacho Vega

nacho / rode ui / gegrilde groenten

Soepen
Tomatensoep

Kip / bosui / room

Uiensoep

croutons / kaas

Champignon truffel soep

Bosui / champignons

Ceviche van schelvis

zoetzure rode ui / vadouvan mayonaise / limoen- dille dressing

Gerookte hertenham

rode biet / citrus gel / yoghurt dragon dressing

Gepofte rode biet

Walnoot / rucola / yoghurt dragon dressing

Carpaccio van oesterzwam

rucola / parmezaan / truffel mayonaise

Gerookte makreel

aardappel creme / prei / karnemelk dressing

Gamba met kruiden-knoflook olie

Gegrilde gamba’s / gochujang

Gegrilde kip salade

Little gem / parmezaan / komkommer

Vitello tonato

tonijn mayonaise / zoetzure rode ui / rucola

voorgerechten-culinaire-rondreis

Hoofdgerechten

Langzaam gegaarde spare ribs

Knoflooksaus

Stoof van rundvlees met chimichurri

Puree van knolselderij / chimichurri / truffeljus

Oerhammetje

Gratin / pepersaus

Gegrilde kippendijen

Gratin / knoflooksaus

Kip Gele curry

Gele rijst / mango chutney / gele curry saus

Varkenshaas medaillon

Gratin / Gerookt spek / pepersaus

Buikspek 

Zoete aardappel creme / teriyaki / mango chutney

Rib eye

Puree van knolselderij / Jus van gerookte knoflook

Herten filet

Puree van knolselderij / truffel jus

Diamanthaas

puree van knolselderij / jus gerookte knoflook

Roodbaars filet

couscous / bosui / kreeftensaus

Oosterse Zalm filet

Cous cous / Pernod saus / soja-zwarte knoflook glaze

Spaghetti Gegrilde gamba’s

Spaghetti / kreeftensaus / bosui

Schelvis filet

Cous cous / pernod saus / kruidenolie

Gegrilde prei

truffel ei / ceasar dressing / limoen cashew crumble

BBQ spitskool

Pittige limoen chutney / hollandaise saus

Gevulde champignon

roomkaas / zoetzure beukenzwam / kruidenolie

Tagliatelle pulled pork

Champignons / room

Tagliatelle bospaddenstoelen

Room / seizoens champignons

Kidsmenu

Frikandel / kipnugget / kroket

extra verse friet

mayonaise

Extra frisse salade

Desserts

Dame blanche

Roomijs / slagroom / chocoladesaus

Bastogne parfait

Parfait / caramelsaus / crumble

Appeltartelette

Kaneel roomijs / caramelsaus / hazelnoot praline

Mon chou kersen

Bastogne / mon chou / kersen

Duo chocolade mousse

Witte chocolade / melk chocolade

Bosvrucht / Yoghurt

Bosvrucht Mousse / yoghurt amarena ijs / schuim van griekse yoghurt

Banaan karamel

Caramel mousse / hazelnoot roomijs / schuim van banaan

Vanille room sinaasappel-kaneel

Crumble / citrus gel / chocolade

Pastel de nata rood fruit

Bladerdeeg / custard / bosvruchten

Roggebrood – Epoisse

Bleu d’avergne / oude kaas / geitenkaas

voorgerecht-smook-culinaire-rondreis