Ervaar het samen

Culinaire rondreis

Smook is een sfeervol en veelzijdig restaurant gevestigd in Vorstenbosch.
Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en sfeer staan centraal. Ons doel is om een beleving te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt samen met familie, partner, vrienden, collega’s en met uw zakelijke relaties.
Onze passie voor lekker eten en gastvrijheid onderscheiden ons van anderen.

Culinaire-rondreis

Culinaire rondreis

Huisregels

Woensdag t/m Zondag geopend vanaf 17.00 uur.
Woensdag t/m Zondag keuken geopend tot 22.00 uur.
Reserveren kan tussen 17.00 en 19.30 uur.

Wij bieden u ruime keuze uit verschillende gerechten voor een vaste prijs. U kunt per willekeurige gang één gerecht per persoon bestellen. Na het consumeren van het gehele gerecht kunt u een nieuw gerecht bestellen.

Het aantal gangen is bij ons onbeperkt

Volwassenen:
woensdag en donderdag € 37.50 p.p.
vrijdag t/m zondag € 39.95 p.p.
1e Kerstdag en 2e Kerstdag : 45.00 pp.

Kinderen:
2 t/m 6 jaar 18.50 € p.p.
7 t/m 11 jaar 26.50 € p.p.

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. Consumpties zijn niet inbegrepen. Geniet maximaal en verspil zo min mogelijk! Heeft u speciale wensen of een bepaalde allergie, geef dit dan van te voren door aan ons, dan zullen wij hier rekening mee houden.

dessert-culinaire-rondreis

Voorgerechten

Carpaccio van rund 

Truffel / parmezaan / rucola

Koud gerookte zalm

Venkel / sinaasappel / mierikswortel

Gerookte eend

Mango / walnoten / japanse dressing

Salade gegrilde groenten

Feta / balsamico / pitten

Steak tartaar van gerookte bavette

Kimchi / miso mayo

Sashimi tonijn

Tzatziki / mango / ponzu

Nacho pulled pork
Nacho Vega
Soepen
Tomatensoep

Kip / bosui / room

Kreeftensoep

Gamba / courgette / cognac

Soep van de chef
Tartaar zeebaars

Krab / zoetzuur / wortel dressing

Garnalen

Knol remoulade / xo saus / dille

Gepofte rode biet

Walnoot / rucola / yoghurt dressing

Poke bowl vega
Poke bowl vis
Gamba met kruiden-knoflook olie

Brood om te dippen

Gegrilde kip salade

Little gem / parmezaan / komkommer

Voorgerecht van de maand
voorgerechten-culinaire-rondreis

Hoofdgerechten

Langzaam gegaarde spare ribs

Knoflooksaus

Short ribs

Ravioli / champignons / truffel

Gegrilde kippenvleugels
Gegrilde kippendijen

Knoflooksaus

Sate van kippendij

Satesaus / kroepoek / nasi

Varkenshaas medaillon

Gerookt spek / peper of champignon saus

Buikspek 

Nasi / teriyaki / zoetzuur komkommer

Bavette

Jus van gerookte knoflook

Flat iron steak

Gegrilde groenten / jus

Grill van de week
Visje van de week
Zalm filet

Pernod saus

Gegrilde gamba’s

Knoflooksaus

Zeebaars

Chorizo roomsaus

Pulled oats

Nasi / teriyaki / zoetzuur komkommer

BBQ spitskool

Pittige limoen chutney / hollandaise saus

Gevulde champignon

Tomatensalsa / parmezaan / kruidenolie

Gegrilde knolselderij
Tagliatelle pulled pork

Champignons / room

Tagliatelle bospaddenstoelen

Room / seizoens champignons

Kidsmenu

Frikandel / kipnugget / kroket

extra verse friet

mayonaise

Extra frisse salade

Desserts

Dame blanche

Roomijs / brownie / chocoladesaus

Bastogne duo

Mousse / parfait / caramelsaus

Tarte tatin

Roomijs / caramelsaus

Gegrilde ananas

Kokos / ijs / passievrucht

Duo chocolade mousse

Witte chocolade / melk chocolade

Mango passievrucht

Mousse / ijs / cremeux

Banaan

Caramel mousse / roomijs

Creme brulee

Rood fruit / merinque

Pastel del nata

Kaneel milkshake / custard

KInder dessert

Roomijs / chocoladesaus / slagroom

Dessert van de maand

voorgerecht-smook-culinaire-rondreis