Ervaar het samen
Culinaire rondreis
Smook is een sfeervol en veelzijdig restaurant gevestigd in Vorstenbosch.
Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en sfeer staan centraal. Ons doel is om een beleving te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt samen met familie, partner, vrienden, collega’s en met uw zakelijke relaties.
Onze passie voor lekker eten en gastvrijheid onderscheiden ons van anderen.
Culinaire rondreis
Huisregels
Woensdag t/m Zondag geopend vanaf 17.00 uur.
Woensdag t/m Zondag keuken geopend tot 22.30 uur.
Reserveren kan tussen 17.00 en 19.30 uur.
Wij bieden u ruime keuze uit verschillende gerechten voor een vaste prijs. U kunt per willekeurige gang één gerecht per persoon bestellen.
Het aantal gangen is bij ons onbeperkt
Volwassenen:
woensdag t/m zondag € 47.50 p.p.
Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag : € 57.50 p.p.
Kinderen:
2 t/m 6 jaar 21.50 € p.p.
7 t/m 11 jaar 29.50 € p.p
Onder voorbehoud van prijswijzigingen. Consumpties zijn niet inbegrepen. Geniet maximaal en verspil zo min mogelijk! Heeft u speciale wensen of een bepaalde allergie, geef dit dan van te voren door aan ons, dan zullen wij hier rekening mee houden.

Voorgerechten
Carpaccio van rund
Truffel / parmezaan / rucola
Koud gerookte zalm
Venkel / sinaasappel / mierikswortel
Gerookte eend
Mango / cashewnoten / japanse dressing
BBQ Bloemkool met Belper Knolle
vadouvan / dadel / olijf
Tataki van rund
Kimchi / glasnoodle salade / teriyaki mayonaise
Sashimi tonijn
Tzatziki / mango / ponzu dressing
Nacho pulled pork
Nacho / rode ui / cheddar
Nacho Vega
nacho / rode ui / gegrilde groenten
Soepen
Tomatensoep
Kip / bosui / room
kreeftensoep
rivierkreeft / room / bosui
Asperge soep
asperge / bieslook
Tartaar van zeebaars
krab / zoetzure groenten / wortel- sinaasappel dressing
Poke bowl met gerookte zalm
garnalen / edamame / sesam dressing
Poke bowl gegrilde groenten
wakame / edamame / sesam dressing
Gepofte rode biet
geitenkaas / sinaasappel / yoghurt-dragon dressing
Gegrilde watermeloen
feta / olijven / balsamico
Kalfstartaar met schuim van tonijn
beukenzwammen / parmezaan / poeder van eekhoorntjesbrood
Gamba met kruiden-knoflook olie
Gegrilde gamba’s / gochujang
Gegrilde kip salade
Little gem / parmezaan / komkommer
Rivierkreeft met asperge
aardappel / yoghurt / dragon


Hoofdgerechten
Langzaam gegaarde spare ribs
Knoflooksaus
Short ribs met chimichurri
basilicum puree / chimichurri / rode wijn jus
Oerhammetje
Gratin / pepersaus
Kip gyros
pita / tzatziki / bosui
Kip Sate
nasi / atjar / satesaus
Varkenshaas medaillon
Gratin / Gerookt spek / champignon roomsaus
Herten stoof
wrap / creme fraiche / zoetzure rode ui
eendenborst filet
Paksoi / oesterzwam / Jus van rode wijn
Flat iron ( Grain fed )
wortel chakalaka creme / rode wijn jus
Diamanthaas
basilicum puree / pepersaus
Zalm filet
asperge / Pernod-dille saus / kruidenolie
gegratineerde coquille
mais / couscous / prei
Schelvis filet
wortel salade / gerookte mais saus / kruidenolie
asperge
hollandaise / truffel ei / kruidenolie
BBQ spitskool
Pittige limoen chutney / hollandaise saus
Ravioli champignon-truffel
parmezaan / zoetzure beukenzwam / champignon room saus
Spaghetti Carbonara
gerookt spek / parmezaan / bosui
Jack fruit
pepersaus / ratatouille / bosui
Kidsmenu
Frikandel / kipnugget / kroket
extra verse friet
mayonaise
Extra frisse salade

Desserts
Dame blanche
Roomijs / bruine chocolade mousse / chocoladesaus
Bastogne parfait
Parfait / caramelsaus / crumble
Cheesecake bosvruchten
yoghurt bosvrucht ijs / roomkaas / bosvrucht coulis
Mon chou kersen
Bastogne / mon chou / kersen
Gemarineerde ananas
pistache creme / framboos rozemarijn ijs / framboos gel
Bosvruchten – lychee
bosvruchten Mousse / lemon merinque ijs / witte chocolade mousse
Karamel Banaan
Karamel mousse / hazelnoot roomijs / schuim van banaan
aardbeien romanoff
roomijs / aardbeien / slagroom
Creme Brulee
Custard / rietsuiker / afgebrand
Tiramisu
lange vingers / mascarpone / cacao poeder
Kaasplankje
camembert / rotterdamse oude / sint agur / taleggio truffel