Ervaar het samen

Culinaire rondreis

Smook is een sfeervol en veelzijdig restaurant gevestigd in Vorstenbosch.
Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en sfeer staan centraal. Ons doel is om een beleving te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt samen met familie, partner, vrienden, collega’s en met uw zakelijke relaties.
Onze passie voor lekker eten en gastvrijheid onderscheiden ons van anderen.

Culinaire-rondreis

Culinaire rondreis

Huisregels

Woensdag t/m Zondag geopend vanaf 17.00 uur.
Woensdag t/m Zondag keuken geopend tot 22.30 uur.
Reserveren kan tussen 17.00 en 19.30 uur.

Wij bieden u ruime keuze uit verschillende gerechten voor een vaste prijs. U kunt per willekeurige gang één gerecht per persoon bestellen.

Het aantal gangen is bij ons onbeperkt

Volwassenen:
woensdag en donderdag € 39.95 p.p.
vrijdag t/m zondag € 42.50 p.p.
1e en 2e Kerstdag : € 52,50 pp.
( Kerstavond gesloten )

Kinderen:
2 t/m 6 jaar 18.50 € p.p.
7 t/m 11 jaar 26.50 € p.p.

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. Consumpties zijn niet inbegrepen. Geniet maximaal en verspil zo min mogelijk! Heeft u speciale wensen of een bepaalde allergie, geef dit dan van te voren door aan ons, dan zullen wij hier rekening mee houden.

dessert-culinaire-rondreis

Voorgerechten

Carpaccio van rund 

Truffel / parmezaan / rucola

Koud gerookte zalm

Venkel / sinaasappel / mierikswortel

Gerookte eend

Mango / walnoten / japanse dressing

Salade gegrilde groenten

Feta / balsamico / pitten

Oosterse Steak tartaar van bavette

Kimchi / miso mayo / zoetzure beukenzwam

Sashimi tonijn

Tzatziki / mango / ponzu dressing

Nacho pulled pork

Nacho / rode ui / cheddar

Nacho Vega

nacho / rode ui / gegrilde groenten

Soepen
Tomatensoep

Kip / bosui / room

Kreeftensoep

Gamba / courgette / cognac

Soep van de chef
Tartaar zeebaars

Krab / zoetzuur groenten / wortel-sinaasappel dressing

Garnalen

Knol remoulade / uien compote / mosterd-dille

Gepofte rode biet

Walnoot / rucola / yoghurt dragon dressing

Poke bowl vega

sushirijst / gegrilde groenten / sesam dressing

Poke bowl vis

sushi rijst / garnalen / gerookte zalm

Gamba met kruiden-knoflook olie

Gegrilde gamba’s / Brood om te dippen

Gegrilde kip salade

Little gem / parmezaan / komkommer

Voorgerecht van de maand
voorgerechten-culinaire-rondreis

Hoofdgerechten

Langzaam gegaarde spare ribs

Knoflooksaus

Short ribs

Ravioli / champignons / truffel

Gegrilde kippenvleugels
Gegrilde kippendijen

Knoflooksaus

Sate van kippendij

Satesaus / kroepoek / nasi

Varkenshaas medaillon

Gerookt spek / pepersaus

Buikspek 

Nasi / teriyaki / zoetzuur komkommer

Bavette

Puree van knolselderij / Jus van gerookte knoflook

Flat iron steak

Gegrilde groenten / truffel jus

Grill van de week
Visje van de week
Zalm filet

Cous cous / Pernod saus / kruidenolie

Gegrilde gamba’s

Knoflooksaus

Zeebaars

Cous cous / Chorizo roomsaus / kruidenolie

Pulled oats

Nasi / teriyaki / zoetzuur komkommer

BBQ spitskool

Pittige limoen chutney / hollandaise saus

Gevulde champignon

Tomatensalsa / parmezaan / kruidenolie

Gegrilde knolselderij
Tagliatelle pulled pork

Champignons / room

Tagliatelle bospaddenstoelen

Room / seizoens champignons

Kidsmenu

Frikandel / kipnugget / kroket

extra verse friet

mayonaise

Extra frisse salade

Desserts

Dame blanche

Roomijs / brownie / chocoladesaus

Bastogne parfait

Parfait / caramelsaus / crumble

Appeltaart

Roomijs / caramelsaus

Gegrilde ananas

Kokos schuim / roomijs / passievrucht gel

Duo chocolade mousse

Witte chocolade / melk chocolade

Mango passievrucht

Tropisch Mousse / mango-passie sorbet ijs / cremeux passievrucht

Banaan karamel

Caramel mousse / walmoot roomijs / banaan gel

Creme brulee

afgebrand mer rietsuiker

Pastel del nata

Kaneel ijs / custard

KInder dessert

Roomijs / chocoladesaus / slagroom

Dessert van de maand

voorgerecht-smook-culinaire-rondreis