Ervaar het samen
Culinaire rondreis
Smook is een sfeervol en veelzijdig restaurant gevestigd in Vorstenbosch.
Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en sfeer staan centraal. Ons doel is om een beleving te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt samen met familie, partner, vrienden, collega’s en met uw zakelijke relaties.
Onze passie voor lekker eten en gastvrijheid onderscheiden ons van anderen.
Culinaire rondreis
Huisregels
Woensdag t/m Zondag geopend vanaf 17.00 uur.
Woensdag t/m Zondag keuken geopend tot 22.30 uur.
Reserveren kan tussen 17.00 en 19.30 uur.
Wij bieden u ruime keuze uit verschillende gerechten voor een vaste prijs. U kunt per willekeurige gang één gerecht per persoon bestellen.
Het aantal gangen is bij ons onbeperkt
Volwassenen:
woensdag t/m zondag € 45.00 p.p.
Kinderen:
2 t/m 6 jaar 21.50 € p.p.
7 t/m 11 jaar 29.50 € p.p
Onder voorbehoud van prijswijzigingen. Consumpties zijn niet inbegrepen. Geniet maximaal en verspil zo min mogelijk! Heeft u speciale wensen of een bepaalde allergie, geef dit dan van te voren door aan ons, dan zullen wij hier rekening mee houden.
Voorgerechten
Carpaccio van rund
Truffel / parmezaan / rucola
Koud gerookte zalm
Venkel / sinaasappel / mierikswortel
Gerookte eend
Mango / walnoten / japanse dressing
Tomaat/mozzarella
gemarineerde tomaten / tomatencrumble / schuim van gepofte tomaten
Tataki van rund
Kimchi / glasnoodle salade / teriyaki mayonaise
Sashimi tonijn
Tzatziki / mango / ponzu dressing
Nacho pulled pork
Nacho / rode ui / cheddar
Nacho Vega
nacho / rode ui / gegrilde groenten
Soepen
Tomatensoep
Kip / bosui / room
Uiensoep
croutons / kaas
Champignon truffel soep
Bosui / champignons
Ceviche van schelvis
zoetzure rode ui / vadouvan mayonaise / limoen- dille dressing
Gerookte hertenham
rode biet / citrus gel / yoghurt dragon dressing
Gepofte rode biet
Walnoot / rucola / yoghurt dragon dressing
Carpaccio van oesterzwam
rucola / parmezaan / truffel mayonaise
Gerookte makreel
aardappel creme / prei / karnemelk dressing
Gamba met kruiden-knoflook olie
Gegrilde gamba’s / gochujang
Gegrilde kip salade
Little gem / parmezaan / komkommer
Vitello tonato
tonijn mayonaise / zoetzure rode ui / rucola
Hoofdgerechten
Langzaam gegaarde spare ribs
Knoflooksaus
Stoof van rundvlees met chimichurri
Puree van knolselderij / chimichurri / truffeljus
Oerhammetje
Gratin / pepersaus
Gegrilde kippendijen
Gratin / knoflooksaus
Kip Gele curry
Gele rijst / mango chutney / gele curry saus
Varkenshaas medaillon
Gratin / Gerookt spek / pepersaus
Buikspek
Zoete aardappel creme / teriyaki / mango chutney
Rib eye
Puree van knolselderij / Jus van gerookte knoflook
Herten filet
Puree van knolselderij / truffel jus
Diamanthaas
puree van knolselderij / jus gerookte knoflook
Roodbaars filet
couscous / bosui / kreeftensaus
Oosterse Zalm filet
Cous cous / Pernod saus / soja-zwarte knoflook glaze
Spaghetti Gegrilde gamba’s
Spaghetti / kreeftensaus / bosui
Schelvis filet
Cous cous / pernod saus / kruidenolie
Gegrilde prei
truffel ei / ceasar dressing / limoen cashew crumble
BBQ spitskool
Pittige limoen chutney / hollandaise saus
Gevulde champignon
roomkaas / zoetzure beukenzwam / kruidenolie
Tagliatelle pulled pork
Champignons / room
Tagliatelle bospaddenstoelen
Room / seizoens champignons
Kidsmenu
Frikandel / kipnugget / kroket
extra verse friet
mayonaise
Extra frisse salade
Desserts
Dame blanche
Roomijs / slagroom / chocoladesaus
Bastogne parfait
Parfait / caramelsaus / crumble
Appeltartelette
Kaneel roomijs / caramelsaus / hazelnoot praline
Mon chou kersen
Bastogne / mon chou / kersen
Duo chocolade mousse
Witte chocolade / melk chocolade
Bosvrucht / Yoghurt
Bosvrucht Mousse / yoghurt amarena ijs / schuim van griekse yoghurt
Banaan karamel
Caramel mousse / hazelnoot roomijs / schuim van banaan
Vanille room sinaasappel-kaneel
Crumble / citrus gel / chocolade
Pastel de nata rood fruit
Bladerdeeg / custard / bosvruchten
Roggebrood – Epoisse
Bleu d’avergne / oude kaas / geitenkaas