Over Smook

Over Smook

We zijn een BBQ restaurant , met culinaire BBQ gerechten. Onze gerechten worden met veel zorg bereid. We werken met keramische BBQ’s en een proQ reverse flow smoker. Om die echte BBQ smaak te krijgen. Het restaurant heeft een warme, robuuste uitstraling. Met de lekkerste bieren , wijnen, cocktails, koffie’s etc. Dus in combinatie met het heerlijke eten , ben je daar op het juiste adres.

Sinds 2018

Wie zijn we?

We werken met top producten , en willen die op een waardige manier presenteren. Culinaire gerechten , maar ook voor een lekker soepje,     spare-rib of een heerlijk kippetje ben je bij ons aan het juiste adres.

Kortom smook is voor iedereen .

Wij willen graag onze passie laten zien aan onze gasten en ze een gezellige, culinaire avond te bezorgen.

Onze visie

We zetten elke dag ons beste beentje voor. En hopen zo nog lang door te gaan. Zeker na deze moeilijke tijd is het niet makkelijk om ver in de toekomst te kijken. Maar we doen ons uiterste best om er nog jarenlang te zijn. Want wij geven onze droom niet zomaar op. Dus we hopen jullie allemaal nog vaak te zien. Zodat we iedereen nog heel veel culinair plezier kunnen bieden.

Culinaire Rondreis

Wij bieden u ruime keuze uit verschillende gerechten voor een vaste prijs. U kunt per willekeurige gang één gerecht per persoon bestellen.

Bekijk de rondreis

Hoe is Smook ontstaan?

Vanuit onze passie voor het horeca vak , hadden wij altijd de ambitie om voor ons zelf te beginnen.

Lees meer

Reserveren

Wil je gezellig bij Smook komen eten? Het is mogelijk om vanuit de website gemakkelijk en snel te reserveren!

Reserveren

Smoker

Wij werken in onze keuken met een ProQ reverse flow smoker. Voor echte low en slow bereidingen. Denk aan pulled pork, ribs etc.

Lees meer

Feesten en partijen

Smook is ook in te schakelen voor feesten en partijen, catering, zaalverhuur en meer. Bekijk wat er allemaal mogelijk is.

Lees meer

AFHALEN BIJ SMOOK

Geen zin om te koken maar toch lekker thuis willen eten? Bij Smook kun je heerlijke gerechten bestellen en afhalen!

Contact